Liberia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Liberia

Prodaje se nekretnina u Liberiji

Republika Liberija je zapadnoafrička država koja graniči sa sjevernim dijelom Sierra Leonea i Gvineje, a istočno od Obale Bjelokosti. Nedavno su ga mučila dva građanska rata koja su stotine tisuća izbjeglica protjerala i uništila liberijsko gospodarstvo.

Glavni grad je Monrovia

Liberija je zemlja koju su osnovali oslobođeni robovi, a danas Liberija nosi ožiljke višestrukih građanskih ratova, udara, političkih revolucija i borbi za moć, da ne spominjemo razornu epidemiju ebole.

Ekonomska i politička situacija nije stabilna, a to otežava istraživanje investitorima zainteresiranim za nekretnine u Liberiji. Situacija nije bolja za lokalno stanovništvo koje je stalno u porastu i sa sve većim stambenim potrebama.

Sigurno je najbolje mjesto za prodaju nekretnina u Liberiji Monrovia gdje živi više od milijun Liberijaca. Najveći grad u zemlji je živo mjesto gdje vlada pokušava zadovoljiti zahtjeve potrebnih stambenih jedinica.

Gbarnga je još jedan zanimljiv grad gdje se traže nekretnine za prodaju u Liberiji. Mogao je izgledati samo kao propali grad u zaleđu Liberije, ali je dom Sveučilištu Cuttington; jedan od najprestižnijih u zemlji više od jednog stoljeća.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB